Contacteer ons
Hou

Telefoonnummer : 8615923289996

WhatsApp : 8615923289996

Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited

Klant eerst, Kwaliteit eerst, Technologie eerst, de Specifieke Dienst.

  • Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited
  • Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited
  • Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited
  • Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited
  • Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken Henghui Aantal werknemers
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 2009
Export pct 50% - 60%
Inleiding

Co. van de de precisievorm van Chongqingshenghui, Ltd is een professionele de productieonderneming van de schroefvorm met sterke technische kracht, professionele productie en strikte kwaliteitscontrole. De hoofdvorm van de productie standaard, niet genormaliseerde speciale schroef. Volgens de eisen van de klant, kunnen wij produceren en opdracht geven tot: het rechte lichaam, het krimpen de matrijs, de sluitende matrijs, de sterke bandmatrijs, en de driehoek, de zeshoek en andere multilaterale leiding sterven; carbide hogere en lagere ponsen en ponsenkoker; koker, gecombineerde matrijzenkoker; snijder; draad rollende matrijs; Zes-kwab vingerhoedje, zes-Kwab beschermingskoker; recht lichaam, stap, staartgat en andere multinaalden van het specificatieponsen; stempel, draadplaat (draad rollende matrijs) en andere multispecificatieschroef die Vorm vormen. Boutvorm, automobiele bevestigingsmiddelvorm, de boutvorm van de wielhub (de achterbout van de wielhub + de bout van de wielhub + vaste bout + wielbout + bandbout), bevestigingsmiddelvorm met hoge weerstand voor windenergie (de vorm van de torenbout + de volledige vorm van de machinebout + de vorm van de bladbout), boutvorm met hoge weerstand voor staalstructuur voor bouw.
Slijtvaste, duurzame, op hoge temperatuur bestand producten, om klantengebruik regelmatiger te maken en stabiel, introduceerden wij de buitenlandse technologie, en het gebruik van de het staalleveranciers van de wereldvorm om de grondstoffen van uitstekende kwaliteit te verstrekken om aan de diverse behoeften van verschillende klanten te voldoen; Binnenlandse bekende ondernemingen vacuümthermische behandeling om de stabiliteit van kwaliteit te verzekeren; De rijke praktische ervaring in stabiele PVD/CVD-deklaagbehandeling, adviseert klanten om verschillende deklaag te kiezen; Rijke die ervaring in technologie en jaren bereidend en innovatief, aan geavanceerd productiemachines en materiaal, kwaliteitscontrolemateriaal aan totstandbrenging van de graad van de productprecisie van afwerking en duurzaamheid wordt gekoppeld. om tot de producten concurrerendere macht te maken, introduceert het bedrijf geavanceerd het testen materiaal, een volledige waaier van de waarborgsysteem van de bouwkwaliteit, maakt elke verbinding in de wetenschappelijke en strenge kwaliteitscontrole, bereikt dus voortreffelijkheidskwaliteit. Onze diensten worden constant bijgewerkt om aan de behoeften van elke klant te voldoen, en wij worden constant bijgewerkt om uw productiecapaciteit te verbeteren.

De Matrijzen van het het Wolframcarbide van Henghui worden ontworpen met hoge precisie om aan de internationale kwaliteitsnormen te voldoen. Wij boden matrijzen aan zijn gekend voor hun robuuste ontwerpen, professionele verwerking en langere levensduur. De Matrijzen van het wolframcarbide kunnen in de productie van bevestigingsmiddelen worden gebruikt en kunnen ook op andere industrieën worden toegepast. Behalve dit, zijn de aangeboden matrijzen van het wolframcarbide beschikbaar in diverse grootte en afmetingen vanaf de gevarieerde behoeften van de cliënten.

Wij specialiseren ons in de ontwikkeling, de productie en de verkoop van diverse matrijzen van het wolframcarbide.

Co. van de de Precisievorm van Chongqingshenghui, Ltd heeft CNC draaibanken, CNC machinaal bewerkende centra, CNC Cilindrische Malende Machine, CNC EDM machine, CNC Snijmachine, Malende Andam-Boringsmachine, enz. Wij hebben ook divers types het testen materiaal, zoals Rockwell-Hardheidsmeetapparaat, Projector, 3D Beeld Meetinstrument, enz. Henghui die de materiële en professionele vacuümthermische behandeling van uitstekende kwaliteit van het wolframcarbide gebruiken. Wij ontwerpen, productie en levering de precisievormen van uitstekende kwaliteit voor klanten die in koude rubriek en de hete verstorende industrieën in dienst namen. Ongeveer kunnen onze vormen, de relatieve standaarddeviatie binnen 0.005mm worden gecontroleerd, kan de concentriciteit binnen 0.01mm worden gecontroleerd. Strikte overeenstemming met ISO9001: 2015 vereisten van het kwaliteitsbeheersysteem van de verrichting, kunnen verzekeren de geschikte en hoogstaande dienst voor onze klanten verleen. Onze producten heeft uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Europa en de Verenigde Staten. De „klant eerst, kwaliteit eerst, technologie eerst, de specifieke dienst“ is onze verenigbare werkende principes. Heet warm welkom om zaken met ons te bespreken.

 

Fabrieksmateriaal:

 

Materiaalnaam Specificatie (mm) Qty (plaats)
CNC Machinaal bewerkend Centrum Mcv-SV1100, 4
Draaibank C6132, CS6140 4
Hydraulische Pers HQS300T 1
Interne en externe high-precision molen M1420 1
Oppervlaktemolen MY820 2
Cilindrische Molen MA1420A 1
Vastklemmende Machine HC650 1
Zaagmachine GB4028 1
CNC Malenmachine MVC1000A 1
Malenmachine SL-30 1
CNC Wire-Cut Machine DK7732, DK7780 2
Malende Machine K11 5
EDM-Machine EDM320, EDM350 2
NC draaibank CK6730 3
Boor ZX7016 1
Koude Rubriekmachine J64, J84, J104, J134, J165 8
Automatische Draaibank - 4
Het koude Vormen zich Machine 11B, 14B, 17B, 22B, 24B, 27B 6
Rubriekmachine - 6
 
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

 

Exhibition