Bericht versturen
Thuis >

Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited Bedrijfprofiel

Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited
Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Bedrijfssoort:

Fabrikant

Merken:

Henghui

Nr van Werknemers:

5~10

Jaarlijkse Verkoop:

500000-1000000

Oprichtingsjaar:

2009

De uitvoerpc:

50% - 60%

Inleiding

Chongqing Henghui Precision Mold Co. , Is Ltd een professionele onderneming die zich in de productie van schroefvormen specialiseert. Met een sterk technisch team, verzekeren wij professionele productie en handhaven strikte kwaliteitscontrole. Onze hoofdproductie omvat standaard en niet genormaliseerde speciale schroefvormen.

 

Wij kunnen vormen ook produceren en aanpassen die op de eisen van onze klanten, zoals recht lichaam, het krimpen matrijs, sluitende matrijs, sterke bandmatrijs, evenals multilaterale hoofdmatrijzen zoals driehoek, zeshoek, en meer worden gebaseerd. Bovendien, bieden wij carbide hogere en lagere ponsen en ponsenkokers, kokers, gecombineerde matrijzenkokers, snijders, draad rollende matrijzen, zes-Kwab vingerhoedjes, zes-Kwab beschermingskokers, en ponsennaalden met diverse specificaties zoals recht lichaam, stap, staartgat aan, en meer.

 

Wij verstrekken ook schroef vormt vormen zoals stempel, draadplaat (draad rollende matrijs), en veel andere specificaties. Onze vormen behandelen een brede waaier van producten, met inbegrip van boutvormen, automobiele bevestigingsmiddelvormen, de boutvormen van de wielhub (de achterbout van de wielhub, de bout van de wielhub, bevestigde bout, wielbout, en bandbout), bevestigingsmiddelvormen met hoge weerstand voor windenergie (de vorm van de torenbout, de volledige vorm van de machinebout, en de vorm van de bladbout), evenals boutvormen met hoge weerstand voor staalstructuren in bouw.

CHINA Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Chongqing Henghui Precision Mold Co. , Is Ltd uitgerust met overzichtsmachines, met inbegrip van CNC draaibanken, CNC machinaal bewerkende centra, CNC Cilindrische Malende Machines, CNC EDM machines, CNC Snijmachines, Malende Andam-Boringsmachines, en meer. Bovendien, hebben wij een brede waaier van het testen materiaal zoals Rockwell-Hardheidsmeetapparaten, Projectoren, en 3D Beeld Meetinstrumenten.

 

In Henghui, geven voorrang wij aan het gebruik van materiaal het van uitstekende kwaliteit van het wolframcarbide en wenden professionele vacuümthermische behandelingstechnieken aan. Onze deskundigheid ligt in het ontwerp, de productie, en de levering van precisievormen voor cliënten in de koude rubriek en de hete verstorende industrieën. Onze vormen worden vervaardigd om de hoogste normen, met een relatieve standaarddeviatie aan te hangen die binnen 0.005mm en concentriciteit binnen 0.01mm wordt gecontroleerd.

 

Wij volgen strikt ISO9001: 2015 vereisten van het kwaliteitsbeheersysteem in al onze verrichtingen ervoor zorgen, die dat wij constant de geschikte en hoogstaande diensten aan onze klanten leveren. Dientengevolge, zijn onze producten uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Europa, en de Verenigde Staten.

 

Onze kernprincipes draaien rond het zetten van de klant eerst, het voorrang geven van aan kwaliteit, het omhelzen van technologie, en het verlenen van de specifieke dienst. Wij heten u welkom warm om in bedrijfsonderhandelingen met ons in dienst te nemen, waar wij onze verplichting aan voortreffelijkheid kunnen aantonen.

CHINA Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Fabrieksmateriaal:

 

Materiaalnaam Specificatie (mm) Qty (plaats)
CNC Machinaal bewerkend Centrum Mcv-SV1100, 4
Draaibank C6132, CS6140 4
Hydraulische Pers HQS300T 1
Interne en externe high-precision molen M1420 1
Oppervlaktemolen MY820 2
Cilindrische Molen MA1420A 1
Vastklemmende Machine HC650 1
Zaagmachine GB4028 1
CNC Malenmachine MVC1000A 1
Malenmachine SL-30 1
CNC Wire-Cut Machine DK7732, DK7780 2
Malende Machine K11 5
EDM-Machine EDM320, EDM350 2
NC draaibank CK6730 3
Boor ZX7016 1
Koude Rubriekmachine J64, J84, J104, J134, J165 8
Automatische Draaibank - 4
Het koude Vormen zich Machine 11B, 14B, 17B, 22B, 24B, 27B 6
Rubriekmachine - 6
 
Service

Wij verlenen de diensten van de productaanpassing en keuren OEM/ODM goed. Er zijn ook veelvoudige opties voor product etikettering, aangepaste verpakking, en vervoersmethodes. 7x24 de klantenservice antwoordde onmiddellijk online.CHINA Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Augustus 2022
Fabrieksuitbreiding en verhuizing aan standaardfabrieksgebied in Xipeng-Stad, Chongqing
Februari 2022
Gevestigd Chongqing Wangluling Company, hoofdzakelijk producerende en uitvoerende CNC die delen machinaal bewerken.
Juli 2014
Vestig een buitenlandse handelstak in Dadukou-District, Chongqing, hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het uitvoeren van vormproducten en technologie verwante ondernemingen.
Maart 2011
De fabriek naar Baishiyi-Stad, Jiulongpo-District, Chongqing, en het bedrijf wordt verplaatst werd officieel genoemd Chongqing Henghui Mold Co dat. , Ltd
Mei 2009
Vestigde een volledige Henghui-Vormfabriek in Meishan-Stad, de Provincie van Sichuan
Augustus 2006
Het vennootschap leidde tot de totstandbrenging van de Fabriek van de de Schroefvorm van Hangzhou Henghui in Hangzhou, Zhejiang-Provincie.
September 2002
De fabriek heeft zich aan Dalang-Stad, Dongguan-Stad opnieuw gevestigd, de aankoop van machines en materiaal, uitgebreide productiecapaciteit, verhoogd en toevoegde een koude afdeling van de pijlervorm.
Juli 2001
Onze stichter Hou Hui hief fondsen op om een Henghui-Vormfabriek in Dongguan te vestigen, de Provincie van Guangdong, die zich in de productie van high-precision draad rollende matrijs specialiseren.

Ons Team

CHINA Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited Bedrijfsprofiel 0CHINA Chongqing Henghui Precision Mold Co., Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de matrijs van het wolframcarbide Leverancier. Copyright © 2019-2024 tungstencarbide-die.com . Alle rechten voorbehoudena.