M2 / M35/M42-het In orde maken het Karton van de Matrijzenthermische behandeling Verpakking voor Hexuitdraaibouten

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Chongqing, China
Merknaam: HH
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: Op maat
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD+Negotioned+Pieces
Verpakking Details: Kartons, houten die dozen, pallets, volgens gewicht en klantenvereisten worden verpakt
Levertijd: 12-15 Werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, creditcard
Levering vermogen: 20000 Piece / stuks per maand
Contact nu

 
M2 / M35/M42-het In orde maken het Karton van de Matrijzenthermische behandeling Verpakking voor Hexuitdraaibouten
 
Productinleiding
 
   Één van de schroef-gevormde hulpmiddelen, wordt in orde makende matrijs gebruikt om het hoofd van schroef te vormen. Het vierkant, zeshoek en octangle is de gemeenschappelijke in orde makende matrijzentypes.
    De in orde makende matrijs wordt gebruikt aan het maken van tot hexuitdraai hoofd of vierkante hoofdbout om de hoofdvorm te vormen. Er zijn vele soorten materiaal voor keus zoals M2 of M35 enz. om het leven uit te breiden, is het oppervlaktetin/tiALN-Met een laag bedekt aanzienlijk.
De in orde makende matrijzen worden onmiddellijk gebruikt in de industrie om de hoofden van bouten & schroeven van verschillende vormen in orde te maken door vervormd, ongewenst hoekig deel en grootte van hoge precisie te verwijderen. Het leidt om tot innovatief product van perfecte grootte en precisie te leiden zonder het hebben van proces van het onnodige resizing die niet alleen geld maar tijd ook weggaand achter meer verspilling verspilt. Wij zijn hoogst in het maken van dit soort high-tech matrijzen van beste prestaties met zeer laag en concurrerend tarief.
De vervaardiging van het snijden van en het in orde maken van matrijzen met verschillende profielen wordt gedragen op hoge precisie malende centra, hoge snelheids machinaal bewerkende centra, draad en elektrode EDM en CNC draaibanken voor hard draaien (staal en carbide) gebaseerd op de technologie van Henghui. De technische afdeling zal selecterend het meest geschikte staal of carbidehulpmiddel voor het materiaal helpen worden gesneden.
    Gelieve te wijzen op de diameter & de hoogte en over vlakte wanneer onderzoek of opdracht geef tot. Of u kunt ons de tekening verzenden.
 
Specificatie
 
- In orde makende matrijzen voor hoogte - kwaliteits grondstoffen.
- In orde makende matrijzen voor de rijke productieervaring.
- In orde makende matrijzen voor geavanceerd procesmateriaal.
- In orde makende matrijzen voor betrouwbare kwaliteitsborging.
 
Het in orde maken het Matrijzenleven
 
Grondstof 
Het gemiddelde Leven
M2+CVD
voor ijzer/koolstofstaal meer dan 150000/PC
M42+CVD
voor roestvrij staal over 20000-30000/PC
 
 
Bedrijfsinformatie
 
  Co. van de de Precisievorm van Chongqingshenghui, Ltd is hoofdzakelijk bezig geweest met de productie van de matrijzen van het wolframcarbide. Als belangrijke leverancier van het wolframcarbide, is ons product wijd gebruikt in de standaardvorm, de aardolie, de mijnbouw, de machines, de elektronika, het ijzer, de synthetische diamant en de militaire industrie.
  Wij hebben de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO 9001, overgegaan en strikte kwaliteitscontrole van grondstof het kopen, verwerking en inspectie vóór de verpakking van zo het verzekeren van de sterke stabiliteit en prestaties van carbide en wolframstaalproducten gevergd, en bereiken een goede die reputatie als de verzekerde producten wordt bekend. Henghui heeft eeuwigdurende carbidedeskundigen van Europa als technische adviseur van het bedrijf, die geavanceerde technologie van Europa en Japan, met een stevige stichting, geavanceerd technisch, uiterst nauwgezet beheer introduceren, en lost problemen voor onze gebruikers op.
 
 
FAQ
 
Q1: Bent u een fabriek of een handelsmaatschappij?
A1: Wij zijn een fabriek, heeft Henghui 7,00 vierkante meters productieinstallaties en R&D-basissen
Q2: Waar wordt uw fabriek gevestigd? Hoe kan ik daar bezoeken?
A2: Onze fabriek wordt gevestigd in Hailong-Dorp, Baishiyi-Stad, Jiulongpo-District, Chongqing-Stad, China. Al onze cliënten, van huis of in het buitenland, zijn warm welkom om ons altijd te bezoeken!
Q3: Wat is het materiaal van uw producten?
A3: Het materiaal is carbide en hoge snelheidsstaal, zoals VA80, G6, ST7, DC53, SKD11, D2, eisen van skh-9, skh-51, of als onze cliënten.
Q4: Het maximum drukt uw fabriek heeft beschikbaar?
A4: Onze fabriek heeft 30T, 60T, 160T-ponsenmachines
Q5:: Hoe doet uw fabriek betreffende kwaliteitscontrole?
A5: De kwaliteit is prioriteit. wij die het Certificaat van de de Kwaliteitsauthentificatie van ISO 9001 hebben bereikt.
 
De naverkoopdienst
 
  Deze producten worden wijd gebruikt in auto en motorfiets productie, de luchtvaartindustrie en scheepsbouw. Onze fasthensersproducten kunnen DIN, ASME/IFI/ANSI, Q, PEM, JB, EN, ISO, JIS, Hg, NFE, UNI ontmoeten, BS.The-controleert de Kwaliteitsafdeling strikt de kwaliteit met ISO: systeem 9001. Wij verbeteren onze kwaliteitsbeheersystemen, die zich op merken, normen, de dienst, en prestaties concentreren, en om onze betekenis van sociale verantwoordelijkheid te verbeteren.

Contactgegevens
Lynn

Telefoonnummer : +8618602302501

WhatsApp : +8618602302501