OEM van de de Scheerbeurtmatrijs van het wolframcarbide ODM de Dienst met 0,01 Mm-Tolerantie

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Chongqing, China
Merknaam: HH
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: Op maat
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD+Negotioned+Pieces
Verpakking Details: Kartons, houten die dozen, pallets, volgens gewicht en klantenvereisten worden verpakt
Levertijd: 12-15 Werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, creditcard
Levering vermogen: 300PCS, 15days
Gatenmateriaal: VA80/ST7/ST/KG5/KG6 Tolerantie: +0,01
Shell materiaal: H13 (SKD61/DIN1.2344) oppervlak: polijsten
Service: OEM, ODM naam: scheerbeurtmatrijs
Hoog licht:

de rubriekmatrijs van het wolframcarbide

,

carbidematrijzen

OEM van de de Scheerbeurtmatrijs van het wolframcarbide ODM de Dienst met 0,01 Mm-Tolerantie
 
 
Slijtvaste, duurzame, op hoge temperatuur bestand producten, om klantengebruik regelmatiger te maken en stabiel, introduceerden wij de buitenlandse technologie, en het gebruik van de het staalleveranciers van de wereldvorm om de grondstoffen van uitstekende kwaliteit te verstrekken om aan de diverse behoeften van verschillende klanten te voldoen; Binnenlandse bekende ondernemingen vacuümthermische behandeling om de stabiliteit van kwaliteit te verzekeren; De rijke praktische ervaring in stabiele PVD/CVD-deklaagbehandeling, adviseert klanten om verschillende deklaag te kiezen; Rijke die ervaring in technologie en jaren bereidend en innovatief, aan geavanceerd productiemachines en materiaal, kwaliteitscontrolemateriaal aan totstandbrenging van de graad van de productprecisie van afwerking en duurzaamheid wordt gekoppeld. om tot de producten concurrerendere macht te maken, introduceert het bedrijf geavanceerd het testen materiaal, een volledige waaier van de waarborgsysteem van de bouwkwaliteit, maakt elke verbinding in de wetenschappelijke en strenge kwaliteitscontrole, bereikt dus voortreffelijkheidskwaliteit. Onze diensten worden constant bijgewerkt om aan de behoeften van elke klant te voldoen, en wij worden constant bijgewerkt om uw productiecapaciteit te verbeteren.
 
Minimum en maximumafmetingen:
Gaten van 1,0 tot 40 mm, buitenafmetingen van 10 tot 200 mm, lengte van 1,0 tot 300 mm.
Spiegelpoetsmiddel before and after deklaag.
Verschillende technologieën.
± 0,01 mm-tolerantie.
Mogelijkheid van het bewerken ontwerp.
Mechanische Verwerkingsoppervlakten wanneer het geometrisch mogelijk is.
 
Henghui zal de geschikte die carbidematerialen van producten kiezen, met perfecte technologie worden gecombineerd, maakt de carbidematrijzen om het beter leven te bereiken. Sterft het rechte gat van het wolframcarbide met het bezit van hoge slijtageweerstand, goede het oppoetsen prestaties, lage wrijvingcoëfficiënt, heeft etc.and zeer hoge samenpersende sterkte.
Zelfs vandaag, is de staalvorm nog in gebruik toe te schrijven aan zij is goedkoop, aangezien de delen van het wolframcarbide neigen te kosten meer eerlijk. De prestatiesvoordelen dat de matrijzen van het wolframcarbide moeten aanbieden, echter, rechtvaardigen gemakkelijk hun prijspunt.
Het primaire voordeel van de matrijs van het wolframcarbide is sterkte. De carbidematrijzen, die voor het aanbieden van bevredigendere prestaties dan staaltegenhangers opmerkelijk zijn, neigen om, ook – zelfs in extreme voorwaarden beduidend langer te duren. Dank aan deze duurzaamheid, onze matrijzen van het wolframcarbide vereist vaak vervanging veel minder dan typische staalmatrijzen, die niet alleen algemene onderhoudskosten drukt, maar machineonderbreking ook vermindert.
OEM van de de Scheerbeurtmatrijs van het wolframcarbide ODM de Dienst met 0,01 Mm-Tolerantie 0OEM van de de Scheerbeurtmatrijs van het wolframcarbide ODM de Dienst met 0,01 Mm-Tolerantie 1

Contactgegevens
Deborah

Telefoonnummer : +8618602302501

WhatsApp : +8618602302501