De eerste van de de Rubriekmatrijs van het Stempelgeval Koude van de de Schroefstempel Ring SKD1, Vorm 1,2379 voor Bevestigingsmiddel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Chongqing, China
Merknaam: HH
Certificering: ISO9001:2015
Modelnummer: Op maat
Min. bestelaantal: 1
Prijs: USD+Negotioned+Pieces
Verpakking Details: Kartons, houten die dozen, pallets, volgens gewicht en klantenvereisten worden verpakt
Levertijd: 12-15 Werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, creditcard
Levering vermogen: 300pcs 15days
Materiaal: D2 (SKD11/1.2379) Toepassing: Het maken van schroeven
Service: OEM ODM oppervlak: polijsten
Gebruik: met eerste stempelmatrijs Naam van het product: Eerste stempelring
Hoog licht:

hex segmented die

,

carbide heading dies

De eerste van de de Rubriekmatrijs van het Stempelgeval Koude van de de Schroefstempel Ring SKD1, Vorm 1,2379 voor Bevestigingsmiddel

 

Voor koude de rubriekmachine van 1D2B, omvatten de belangrijkste matrijzenreeksen: hoofdmatrijs, eerste stempel (vaste eerste stempel en al wolfram één stempel), tweede stempels (stempelgeval en de tweede stempel), eerste stempelgeval, stempelspeld, scheerbeurtmatrijs & snijdersmes. De matrijzenreeksen voor de koude de rubriekmachine van 2D4B omvat over het algemeen: eerste matrijs, tweede matrijs, eerste stempel, derde stempel, vierde stempel, snijdersmes, scheerbeurtmatrijs en stempelspeld. In feite, etc. omvat een volledige reeks matrijzen ook sommige toebehoren, zoals de lentes, de lentezetels, pakkingen.

 

Al onze Gesegmenteerde Hexuitdraaimatrijzen worden gemaakt door high-precision inrichting met ingevoerd wolframstaal en geavanceerd heet dringend proces. Het heeft het tekort van het zwellen aan de kant en het te voorschijn komen de zes stroken onder normaal gebruik verbeterd.

Gatengrootte: H6~H50 (mm)

Materiaal: Wolframcarbide en Matrijzenstaal

Wij maken de Gesegmenteerde Matrijzen van het Hexuitdraaicarbide voor Matrijzen van de Carbide de Koude die Rubriek in de bevestigingsmiddelindustrie worden gebruikt.

Wij hebben vele tevreden klanten op het gebied van bevestigingsmiddelenbevestigingsmiddel speciaal Met hoge weerstand. Behalve klinknagels, maken wij gesegmenteerde carbidematrijzen ook voor schroeven.

De speciale zorg wordt genomen om de rang van Carbide te bepalen die in deze carbidematrijzen moet worden gebruikt.

Alle matrijzen worden gemaakt gebruikend het koude geval van het matrijzenstaal.

Gesegmenteerd de Matrijzencarbide van het Hexuitdraaicarbide dat in deze carbidematrijzen moet worden gebruikt.

De hexuitdraai op Hexuitdraaiontwerp gebruikt trapezoïde gestalte gegeven secties, welke hulp de effectschokken verspreidt die effectiever het verhoogde vormleven helpen.

De eerste van de de Rubriekmatrijs van het Stempelgeval Koude van de de Schroefstempel Ring SKD1, Vorm 1,2379 voor Bevestigingsmiddel 0

Contactgegevens
Deborah

Telefoonnummer : +8618602302501

WhatsApp : +8618602302501