Contacteer ons
Hou

Telefoonnummer : +8613983025528

WhatsApp : +8613983025528

Hoe te om de delen van het wolframstaal te verwerken

April 29, 2020

De delen van het wolframstaal: Hoe te om redelijkere de ringsdelen van het wolframstaal te gebruiken? Het ontwerp van de ringsdelen van het wolframstaal redelijk moeten zou zijn, en de beste structurele regeling zou zoveel mogelijk moeten worden geselecteerd. De structuur moet manufacturability en haalbaarheid zijn van vorm productie.

 

Het ontwerp van de vorm is de belangrijkste stap om de kwaliteit van de vorm te verbeteren. Vele factoren moeten worden overwogen, de selectie van het vormmateriaal, de bruikbaarheid en de veiligheid van de vormstructuur, de werkbaarheid van de vormdelen en het gemak van vormonderhoud. Deze zijn bij het begin in het ontwerp, zou u het moeten overwegen zo grondig mogelijk. De selectie van vormmaterialen niet alleen voldoet aan de eisen van de klant voor productkwaliteit, maar ook moet de kosten van het materiaal en zijn sterkte binnen een vastgestelde periode overwegen. Natuurlijk, hangt het ook van het type van vorm af, werkmethode, die snelheid, en hoofdmislukkingsvorm verwerken. Andere factoren om materialen te selecteren.

 

De ringen van het wolframstaal, bijvoorbeeld: de belangrijkste mislukkingswijze van de ponsenmatrijs is bladslijtage, zodat is het noodzakelijk om materialen met hoge oppervlaktehardheid en goede slijtageweerstand te kiezen; de het stempelen matrijs draagt hoofdzakelijk periodieke ladingen, wat gemakkelijk is om de barsten van de oppervlaktemoeheid te veroorzaken en tot schil van de oppervlaktelaag te leiden. Het is noodzakelijk om materialen met goede oppervlaktehardheid te kiezen; de tekeningsmatrijs zou materialen met bijzonder lage wrijvingcoëfficiënten moeten kiezen;

 

Aangezien de gietende vorm van de ring van het wolframstaal aan cyclische thermische spanning wordt onderworpen, zou het materiaal met sterke thermische moeheid moeten worden geselecteerd; voor injectievormen, wanneer de plastic delen materialen zoals abs, pp, PC zijn, enz., kan het vormmateriaal pre- wordenverhard en het aangemaakte Staal, wanneer de plastic delen hoog-afwerking zijn, transparante materialen, corrosiebestendig roestvrij staal kan worden geselecteerd, wanneer de partij producten groot is, gedoofd en het aangemaakte staal kan worden geselecteerd.

 

5 categorieën van hoge het staalringen van het hardheidswolfram:

 

De ring van het wolframstaal (harde legering) heeft een reeks uitstekende eigenschappen zoals hoge hardheid, slijtageweerstand, goede sterkte en hardheid, hittebestendigheid en corrosieweerstand, vooral zijn hoge hardheid en slijtageweerstand, zelfs bij een temperatuur van 500 ℃ is de temperatuur fundamenteel onveranderd, en het heeft nog een hoge hardheid bij 1000 ℃.

 

1. Trekkend matrijzen concave matrijs ∮180 * ∮95 * 40, trekt de hardwarefabriek 1,5 dikke koudgewalst bladtrommel, hoge hardheid, kleine vlotte wrijvingcoëfficiënt, geen krassen op de oppervlakte van uitgerekte producten, levensduur tot 1,5 miljoen keer,

 

2. De rechte lichaamsring (binnen), het binnengat Φ1.0 of meer, lager tussenvoegsel van ononderbroken tekeningsmatrijs van elektronische hardwarefabriek, hoge hardheid, vlotte binnenmuur, vlotte oppervlakte van geen tekeningsproduct, trekken tekens, meer dan 1 miljoen met lange levensuur.

 

3. Ring uit één stuk, uitgerekte ring uit één stuk in hardware en elektronikafabriek, om het probleem op te lossen dat de ononderbroken vormstap te smal is

 

4. De gevormde ring, de binnentussenvoegsels van de gaten ovale vierkante, ononderbroken matrijs van elektronische hardwarefabriek, hoge hardheid, goed binnengat eindigt, hoge oppervlaktekwaliteit van uitgerekte producten, met lange levensuur, geschikt voor productie op grote schaal.

 

5. De deklaag van het ringstin, voor speciale doeleinden van hardware en de elektronikafabriek, Tindeklaag maken de ringsglansmachine van het wolframstaal en duurzamer